Kulináris kalandozások a konyhában

Marton János konyhai kalandozásai

Ételfotó 002.

Fűszeres halfilé sütőtökkel

2015. november 08. - privatchef

Hozzávalók:1 db sütőtök20 dkg vaj1 csipetnyi só1 db citrom2 kanál méz1 dl tejszín80 dkg halfilé (busa,harcsa,fogas)2 kanál olívaolaj1 db citrom5 kanál kukoricalisztfriss fűszernövény(zeller,oregano)Elkészítése:A sütőtököt vágjuk ketté,magozzuk ki és hámozzuk meg.Vágjunk…

Tovább

Ételfotó 001.

Narancsos mascarponés pohárkrém

Mai kedvenc ételfotóm ez a finom narancsos mascarponés pohárkrém. Elkészítése rém egyszerű: 2 dl tejszínt verj kemény habbá ,majd egy másik tálba rakj bele egy doboz(500 gr.)mascarponét és keverd ki egy csomag vaníliás cukorral ,5 kanál porcukorral.Ha már sima állagú ,akkor…

Tovább
süti beállítások módosítása