Kulináris kalandozások a konyhában

Private Chef

2011. április 02. - privatchef

 

Általános menük


 

1. menü:

  • Sajtkosár friss salátákkal füstölt lazaccal balzsamdresszinggel

  • Szárnyasesszencia fürjtojással

  • Bélszínszelet libamájjal rakva, vajas tésztába sütve vörösboros vargányával

  • Friss gyümölcsök Tokaji borsabayonnal


 


 


 

2. menü:

  • Hideg áfonyás körteleves mézzel bolondítva

  • Grillezett padlizsánszeletek sajttal rétegezve, fűszeres krémmártással

  • Rozmaringos bárányragu paradicsomos fetával, juhtúrós puliszkával

  • Vaníliás mákparfé forró meggyel


 


 

3. menü:

  • Sárgadinnyének velejéből krémleves citromfűvel

  • Libamáj roston, majoránnás sült hagymával

  • Vajon párolt lazacszeletek zöldkörettel, fánkocskákkal, márványsajtos mártással

  • Crème Brûlée


 


 

4. menü:

  • Lazactatár kéksajttal, friss kerti zöldségekkel, csírákkal

  • Erőleves fácánnak mellével, zöldségekkel

  • Kacsamell szelet roséra sütve mézes cseresznyével, szilvával, vadrizzsel és burgonyapudinggal

  • Fehércsokoládéval töltött piskótarolád mandula kéregben


 


 

5. menü:

  • Jércegalantin mediterrán salátával pirított magvakkal, tökmagolajjal

  • Tejfölös, citromos borjúragu leves zsenge karalábéval és kaporral

  • Borskéregben sült bélszínszelet, sült vargányával, zöldségrétessel

  • Barackos túrómousse eperöntettel


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 

6. menü:

  • Friss zöldsaláták tésztakosárba tálalva, vegyes sajtokkal, hideg joghurtos dresszinggel

  • Tejszínes fehérboros fokhagymakrém leves

  • Tésztába bújtatott csirkemell vargányával, párolt zöldségekkel, parajjal

  • Házi túróslepény vaníliával


 

7. menü:

  • Marinált lazacfilé gyöngyhagymával

  • Erőleves szárnyasraviolival

  • Aszalt szilvával töltött sertés szűzérme mogyoróval sütve burgonyafánkocskákkal

  • Francia csokoládéhab fánkba bújtatva


 


 


 

8. menü:

  • Házi libamájpástétom karamellizált balzsamecet mártással

  • Erdei gombaleves zöldfűszerekkel ízesítve

  • Porhanyós fűszeres bélszínszelet tárkonyos sajtmártással

  • Csokoládés cseresznyetorta karamellel, francia barackkal


 

9. menü:

  • Joghurtos eperleves mentahabbal

  • Vajon párolt csirkeszelet sárgabarackkal, endívia salátával

  • Egészben sült sertésjava kacsamájas magyaros raguval

  • Tiramisu erdei gyümölcsökkel


 


 


 

10. menü:

  • Füstölt házisonka szeletek körtével, ruccolával tálalva

  • Francia hagymakrém leves cipóban tálalva edámi sajttal

  • Firenzei fogasfilé fűszeres burgonyapürével, sült padlizsánnal

  • Barackos rétestorta mézzel locsolgatva



 

 


 

A bejegyzés trackback címe:

https://martonjanos.blog.hu/api/trackback/id/tr832793239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.