Kulináris kalandozások a konyhában

Marton János konyhai kalandozásai

Karácsonyi puncsgolyócskák

2015. december 11. - privatchef

 img_5976.JPG

Hozzávalók:

400 g darált keksz

6 kanál rum

6 kanál málnaszörp

2,5 dl vizből és 200 g cukorból főzött szirup

120 g vaj

60 g kakaó

110 g daráltdió

 

A vajat és a kakaót jól kikeverjük, a darált dióval együtt.A darált kekszet egy tálba tesszük.                 Hozzáadjuk a kakaós keveréket.Leöntjük a rummal,málnaszörppel és a kihűlt sziruppal, és alaposan összedolgozzuk.A masszából golyókat formálunk.

Kedvünk szerint forgassuk meg kókuszreszelékbe,reszelt csokiba vagy hintsük meg kakaóval.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://martonjanos.blog.hu/api/trackback/id/tr78156424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása