Kulináris kalandozások a konyhában

Marton János konyhai kalandozásai

Csokilikőr karácsonyra

2015. december 08. - privatchef

img_7436.JPGHozzávalók:

20 dkg kristálycukor 
1 csomag vaníliás cukor 
4 adag feketekávé 
4 ek. kakaópor 
2 dl vodka 
2 dl tejszín
2 dl víz
0,5 tubus sűrített tej 
1 tk. rumaroma 
A hozzávalókat gondosan mérjük ki,majd rakjuk egy keverőtálba és egy mixer segítségével lassan dolgozzuk össze.
Aki egy kicsit ütősebbre szeretné annak javaslom,hogy a vodka mennyiségét duplázza meg és a vízet hagyja ki!
Ha sima állagú az egész,akkor öntsük egy tiszta üvegbe és helyezzük hűtőszekrénybe 24 órára.
Jégkockával szervírozzuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://martonjanos.blog.hu/api/trackback/id/tr888149436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása