Kulináris kalandozások a konyhában

Marton János konyhai kalandozásai

Készítsetek körözöttet reggelire!

2016. január 20. - privatchef

img_89491_1.jpg
Hozzávalók:

25 dkg juhtúró, (vagy tehéntúró)
15 dkg vaj,
só, pirospaprika,őrölt köménymag
kisebb fej vöröshagyma
Elkészítés:
A túrót(használhatjuk vegyesen is őket) törjük át szitán.Rakjuk bele egy keverőtálba és vajjal keverjük össze,majd adjuk hozzá a lereszelt vöröshagymát, 2 teáskanál pirospaprikát, 1k. őrölt köményt,sót.
Keverjük össze jó alaposan ,akkor a legjobb ha egy kicsit habosra sikerült kikeverni.
Készítsünk mellé pirítóst vagy kínáljunk mellé szeletelt barna kenyeret.
Finomra vágott snidlinggel is megbolondíthatjuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://martonjanos.blog.hu/api/trackback/id/tr188287548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása