Kulináris kalandozások a konyhában

Marton János konyhai kalandozásai

Kedvenc madártejem

2016. január 03. - privatchef

  0,5 liter tejet 3 kávéskanál porcukorral, 1/2 vaníliarúddal tűzre teszünk. Három tojásfehérjét kemény habbá verünk, és elkeverjük kevés vaníliás cukorral. A habból evőkanállal galuskákat szaggatunk, és a forró tejben kifőzzük. Ha egyik fele megfőtt, akkor…

Tovább

Almával rakott csirkemell

Hozzávalók:4 db csirkemellfilé2 db alma1 csipet só1 csipet bors1 dl olívaolaj10 dkg vaj1 csipet őrölt szegfűszeg1 csipet őrölt fahéj2 kanál méz15 dkg reszelt sajt(füstölt sajttal nagyon finom)A csirkemelleket nyitogassuk ki és kissé ütögessük meg.Sózzuk meg az előkészített…

Tovább
süti beállítások módosítása