Hozzávalók:
5 db tojás5 ek.liszt5 ek. cukor1 tasak vaníliás cukor1kk.sütőpor1 db citrom reszelt héja3 dl habtejszín4 kanál porcukor1 tasak vaníliás cukor20 dkg fehércsokoládéA lisztet keverd össze a citromhéjjal és a sütőporral.Szétválasztod a tojásokat. Habosra kikevered a sárgáját a cukorral, majd felvered a tojásfehérjét.Ha ez kész, beleteszed a liszt felét a sárgájába, kikevered, majd a hab felét a sárgájába - ezt óvatosan beleforgatod, majd jön a másik fele liszt, ha azt is belekeverted, akkor a végén a maradék hab.Ezt átforgatod óvatosan, majd sütőpapírral bélelt tepsibe öntöd.Közepes fokozaton sütöd, kinyitni nem szabad. Tűpróba után, ha jó kiveszed, rögtön kifordítod a sütőből és konyharuhába felcsavarod.Vízgőz felett folyamatosan kevergetve olvaszd fel a fehércsokit.Ha felolvadt,akkor kezd el visszahűteni.A tejszínt verd fel kemény habbá,add hozzá a porcukrot és a vaníliás cukrot.A visszahűlt ,de még folyékony csokit keverd össze a tejszínhab 1/3-ad részével ,majd miután sima állagú keverd bele a maradék tejszínhabot.Ha kész a töltelék ,akkor terítsd ki a piskótát és kend meg a krémmel,majd szorosan csavard fel.Hűtőben 3-4 órát hagy állni ,csak utána szeleteld.Eper öntetet vagy eper dzsemet kínálj mellé.