Általános menük
1. menü:
Sajtkosár friss salátákkal füstölt lazaccal balzsamdresszinggel
Szárnyasesszencia fürjtojással
Bélszínszelet libamájjal rakva, vajas tésztába sütve vörösboros vargányával
Friss gyümölcsök Tokaji borsabayonnal
2. menü:
Hideg áfonyás körteleves mézzel bolondítva
Grillezett padlizsánszeletek sajttal rétegezve, fűszeres krémmártással
Rozmaringos bárányragu paradicsomos fetával, juhtúrós puliszkával
Vaníliás mákparfé forró meggyel
3. menü:
Sárgadinnyének velejéből krémleves citromfűvel
Libamáj roston, majoránnás sült hagymával
Vajon párolt lazacszeletek zöldkörettel, fánkocskákkal, márványsajtos mártással
Crème Brûlée
4. menü:
Lazactatár kéksajttal, friss kerti zöldségekkel, csírákkal
Erőleves fácánnak mellével, zöldségekkel
Kacsamell szelet roséra sütve mézes cseresznyével, szilvával, vadrizzsel és burgonyapudinggal
Fehércsokoládéval töltött piskótarolád mandula kéregben
5. menü:
Jércegalantin mediterrán salátával pirított magvakkal, tökmagolajjal
Tejfölös, citromos borjúragu leves zsenge karalábéval és kaporral
Borskéregben sült bélszínszelet, sült vargányával, zöldségrétessel
Barackos túrómousse eperöntettel
6. menü:
Friss zöldsaláták tésztakosárba tálalva, vegyes sajtokkal, hideg joghurtos dresszinggel
Tejszínes fehérboros fokhagymakrém leves
Tésztába bújtatott csirkemell vargányával, párolt zöldségekkel, parajjal
Házi túróslepény vaníliával
7. menü:
Marinált lazacfilé gyöngyhagymával
Erőleves szárnyasraviolival
Aszalt szilvával töltött sertés szűzérme mogyoróval sütve burgonyafánkocskákkal
Francia csokoládéhab fánkba bújtatva
8. menü:
Házi libamájpástétom karamellizált balzsamecet mártással
Erdei gombaleves zöldfűszerekkel ízesítve
Porhanyós fűszeres bélszínszelet tárkonyos sajtmártással
Csokoládés cseresznyetorta karamellel, francia barackkal
9. menü:
Joghurtos eperleves mentahabbal
Vajon párolt csirkeszelet sárgabarackkal, endívia salátával
Egészben sült sertésjava kacsamájas magyaros raguval
Tiramisu erdei gyümölcsökkel
10. menü:
Füstölt házisonka szeletek körtével, ruccolával tálalva
Francia hagymakrém leves cipóban tálalva edámi sajttal
Firenzei fogasfilé fűszeres burgonyapürével, sült padlizsánnal
Barackos rétestorta mézzel locsolgatva