Kulináris kalandozások a konyhában

Marton János konyhai kalandozásai

Privát szakács,magánszakács,személyi szakács

2011. május 31. - privatchef

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Üdvözlöm!

Marton János vagyok!

Munkám során mindig igyekeztem sok tapasztalat és tudás megszerzésére ,melyket a továbbiakban is szeretek gyarapitani és épiteni illetve megosztani a gasztronómia és főzés után érdeklődökkel

A Privát szakács segít Önnek az ínycsiklandó menük elkészítésében, az Ön konyhájában főzi meg a a finom ételeket a megrendelő igényei szerint, és az alkalomhoz illő megjelenéssel tálalja fel vendégeinek a kiváló minőségű, ízletes fogásokat.

Ajánlatunk tartalmazza minden esetben, az alapanyag beszerzését, az ételek elkészítését és igény szerinti felszolgálását ill. az esemény végén az asztal leszedését, és a konyha rendbetételét. Amennyiben esetleg más elképzelései, vagy további kívánságai volnának a menüt ill a szolgáltatásunkat illetően Keressen bizalommal!!!
maganchef@gmail.com
Helyszíni főzés oktatás!

Mint minden, a főzés is állandóan fejlődik, átalakulóban van.

Ma már nem csak azt kell tudni, hogy milyen ételt hogyan készítsük el, hanem tisztába kell lenni, hogy mit miért kell tenni. Ismerni kell a táplálkozás szabályait, az egyre bővülő élelmiszerek helyes kiválasztását, felhasználását.




Szakács bérlés!


Mit szólna ahhoz, ha nem lenne többet gondja arra, hogy mit is főzzön családjának...? Mi megoldjuk a bevásárlást és akár az egész napi étkezést is Ön és családja részére.


- Sok vendéget hívott?
- Sok a sütnivalója, kevés az eszköze?

Vendégséget, baráti összejövetelt, vagy születésnapot szervez?

Nincs kedve az ételekkel fáradozni?
Én megfőzöm Ön helyett, csak a vendégekkel kell foglalkoznia.

Kényelmes és egyszerű megoldás, garantáltan finom ételekkel.


Vegye fel a kapcsolatot velem:

maganchef@gmail.com

Keressen Bizalommal!!!
 
 
 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://martonjanos.blog.hu/api/trackback/id/tr872945723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása