Kulináris kalandozások a konyhában

Marton János konyhai kalandozásai

Bólé friss gyümölcsökből

2015. november 29. - privatchef

img_0058.JPG

 

Hozzávalók:
2 nagy narancs
4 kockacukor
4 mandarin
1 nagy banán
1 db kiwi
1 grépfrút
1 citrom
20 dkg porcukor
1 kiskanál konyak
5 dl szénsavas narancslé
3 dl meggylé
1 l tonic

A narancsokat megmossuk, majd a kockacukorral ledörzsöljük a héját.
A narancsolajos cukrot bóléstálba rakjuk. Hozzátesszük a meghámozott, felkarikázott banánt, a kis kockákra vágott narancsot, mandarint,kiwit és a grépfrút kifacsart levét, és beleöntjük a konyakot. Az egészet óvatosan összekeverjük. A tálat lefedve a hűtőszekrénybe tesszük. Legalább fél napig érleljük. Közvetlenül fogyasztás előtt beleöntjük a szénsavas italokat, és azonnal tálaljuk.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://martonjanos.blog.hu/api/trackback/id/tr788123888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása