Kulináris kalandozások a konyhában

Marton János konyhai kalandozásai

Privát séf,privát szakács

2011. április 02. - privatchef

Helyszíni főzés oktatás!

Mint minden, a főzés is állandóan fejlődik, átalakulóban van.

Ma már nem csak azt kell tudni, hogy milyen ételt hogyan készítsük el, hanem tisztába kell lenni, hogy mit miért kell tenni. Ismerni kell a táplálkozás szabályait, az egyre bővülő élelmiszerek helyes kiválasztását, felhasználását. 

Szakács bérlés!

- Sok vendéget hívott?
- Sok a sütnivalója, kevés az eszköze?

gasztroservice@gmail.com
 

A bejegyzés trackback címe:

https://martonjanos.blog.hu/api/trackback/id/tr852793267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása