Halvacsora
Édesvízi és tengeri halakból, tenger gyümölcseiből igény szerint összeállított ételek.
1. hal menü:
Füstölt lazacszeletek sajtkosárban tormahabbal
Tejszínes póréhagyma krémleves garnélával
Szezámmag kéregben sült fogasfilé fokhagymás parajjal, burgonyapudinggal
Erdei gyümölcsös fánk méztükrön
2. hal menü:
Fekete kagyló parajos gnocchival
Snidlinges lazackrémleves
Vöröstonhal kárpáti módra burgonyarétessel
Fehércsokoládéval töltött palacsinta narancsmártással
3. hal menü:
Tejszínes fokhagymás királyrák
Fehérboros ribizli leves
Vajon párolt lazacfilé cukkínivel, citromfüves hollandi mártással
Erdei gyümölcsös parfé fehércsokival
4. hal menü:
Szalajkavölgyi füstölt pisztrángfilé
Vargányakrém-leves fűszeres zsemlekockákkal
Vajas tésztában sült lazacfilé zöldséghalmon, tejszínes parajmártással
Túró mousse erdei gyümölcsöntettel
5. hal menü:
Hideg spárga füstölt lazaccal tárkonyos hollandi mártással
Rozmaringos rákkrém-leves
Fogas és lazac duett gombával, tejszínes chili mártással, zöldségrétessel
Epres rétes tortácska