Kulináris kalandozások a konyhában

Marton János konyhai kalandozásai

Private Chef

2011. április 02. - privatchef

 

Halvacsora

Édesvízi és tengeri halakból, tenger gyümölcseiből igény szerint összeállított ételek.


 

1. hal menü:

  • Füstölt lazacszeletek sajtkosárban tormahabbal

  • Tejszínes póréhagyma krémleves garnélával

  • Szezámmag kéregben sült fogasfilé fokhagymás parajjal, burgonyapudinggal

  • Erdei gyümölcsös fánk méztükrön


 

2. hal menü:

  • Fekete kagyló parajos gnocchival

  • Snidlinges lazackrémleves

  • Vöröstonhal kárpáti módra burgonyarétessel

  • Fehércsokoládéval töltött palacsinta narancsmártással


 

3. hal menü:

  • Tejszínes fokhagymás királyrák

  • Fehérboros ribizli leves

  • Vajon párolt lazacfilé cukkínivel, citromfüves hollandi mártással

  • Erdei gyümölcsös parfé fehércsokival


 

4. hal menü:

  • Szalajkavölgyi füstölt pisztrángfilé

  • Vargányakrém-leves fűszeres zsemlekockákkal

  • Vajas tésztában sült lazacfilé zöldséghalmon, tejszínes parajmártással

  • Túró mousse erdei gyümölcsöntettel


 

5. hal menü:

  • Hideg spárga füstölt lazaccal tárkonyos hollandi mártással

  • Rozmaringos rákkrém-leves

  • Fogas és lazac duett gombával, tejszínes chili mártással, zöldségrétessel

  • Epres rétes tortácska


 

A bejegyzés trackback címe:

https://martonjanos.blog.hu/api/trackback/id/tr92793238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása