Hozzávalók a tésztához:
0,25 kg porcukor,
0,50 kg háztartási keksz,
10 dkg dió,
4 kanál kakaópor,
2 dl tej.
Elkészítés:
A kekszet a diót húsdarálón ledaráljuk, hozzáadjuk a cukrot, kakaót és a tejet.
Az így nyert tésztát nyújtódeszkára tesszük /alá zsírpapírt/ és kinyújtjuk téglalap alakúra és az előre elkészített krémmel megtöltjük.
KRÉM
Hozzávalók:
10 dkg vaj,
20 dkg porcukor,
10 dkg kókuszreszelék,
3 kanál tej.
Elkészítés:
A vajat a porcukorral és a tejjel jól elkeverjük és hozzáadjuk a kókuszreszelék 3/4-ed részét, a többit meghagyjuk a tekercsre. A tészta kinyújtása előtt a zsírpapírt is meg kell szórni. A krémbe és a tésztába is lehet egy kis rumot tenni.