Kulináris kalandozások a konyhában

Marton János konyhai kalandozásai

Gesztenyegolyó

2015. november 30. - privatchef

img_9748.JPG

Hozzávalók:
50 dkg darált keksz
20 dkg vaj
25 dkg gesztenyemassza(sajtreszelőn lereszelve)
15 dkg porcukor
0,5 dl rum
10 dkg kókuszreszelék

A hozzávalókat mérjük ki,majd egy keverőtálba szórjuk és alaposan összegyúrjuk.
Ha szükséges, 1 kanál langyos tejet adunk hozzá,hogy tökéletes állagot kapjunk.
Golyókat formázunk belőle.Megforgathatjuk durvára tört csokoládéban,dióban,madulában vagy akár kókuszreszelékben is.

A bejegyzés trackback címe:

https://martonjanos.blog.hu/api/trackback/id/tr468123932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása