Kulináris kalandozások a konyhában

Marton János konyhai kalandozásai

Lazactatár

2015. december 06. - privatchef

img_0363.JPG

 

HOZZÁVALÓK:

60 dkg lazac

10 dkg rokfort sajt

10 dkg vaj

1 csipet

1 csipet fehérbors

1 csipet reszelt lime héj

1 csipet reszelt citrom héj

1 kk porcukor

1 csipet finomra vágott zöldpetrezselyem

4 szem olívabogyó finomra vágva

1 csipet friss kapor

 

 

 

A lazacot apróra vágjuk, majd kikeverjük vajjal és reszelt rokfort sajttal.

Alaposan fűszerezzük és jó habosra kikeverjük.

Tálaláskor primőrrel és pirított kenyérrel kínáljuk.

Frissen, azonnal fogyasszuk és csak friss lazacból készítsük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://martonjanos.blog.hu/api/trackback/id/tr128141108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása