Kulináris kalandozások a konyhában

Marton János konyhai kalandozásai

Töltött tojás

2015. december 09. - privatchef

img_2891.JPG

 



Hozzávalók:
8 személyre:
8 tojás
1 evőkanál szardella-paszta
1 evőkanál mustár
3 kanál vaj
1 evőkanál tejföl

bors

Elkészítés:
A tojásokat keményre főzzük, hideg vízzel le kell hűteni ,majd szedjük le a héját.
A tojásokat ketté vágjuk.A sárgáját kivesszük , majd villával összetörjük.(sajtreszelőn is lereszelhetjük)
Hozzáadjuk a szardellapasztát, mustárt,vajat, tejfölt, borsot, sót.
A jól kikevert krémet a tojásfehérjék üregébe töltjük egy habzsákból .
Mellé készíthetünk majonézes salátát vagy kínálhatjuk hideg sültek mellé is.

Tipp:
-friss zöldfűszerekkel tehetjük igazán változatossá.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://martonjanos.blog.hu/api/trackback/id/tr218151018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása