Hozzávalók:10 dkg tejcsokoládé10 dkg étcsokoládé10 dkg darált dióbél15 dkg cukor12 dkg puha vaj12 dkg liszt6 tojássárgája6 tojásfehérje1 csomag vaníliás cukor2 evőkanál kakaópor.A csokoládékatt összetörjük, és forró vízfürdő felett egy lábasban felolvasztjuk, majd hagyjuk kihűlni.A vajat kikeverjük, hozzáadjuk a cukrot, a vaníliás cukrot, a tojássárgáját, és jól kikeverjük.Ezután hozzáadjuk a felolvasztott csokoládét és a diót. A lisztet összekeverjük a kakaóporral,majd a krémbe forgatjuk. A tojásfehérjéket kemény habbá verjük,szokásos módon a tésztába keverjük. A tésztát simára dolgozzuk. A sütőt előmelegítjük 180 fokra.A tésztát sütőpapírral ellátott tepsibe öntjük és sütőbe helyezzük.Kb.percig sütjük.Tálaláskor kínáljunk mellé házi lekvárt vagy fagyit.