Kulináris kalandozások a konyhában

Marton János konyhai kalandozásai

Mézeskalácsos forró csoki

2015. december 15. - privatchef

img_2682.JPG

Hozzávalók:

1 l tej
25 dkg főzőcsokoládé
15 dkg cukor
1 rúd vanília
1 kk mézeskalácsfűszer keverék


A főzőcsokoládét kis tűzön kevés vízben felolvasztjuk. Közben a tejet a cukorral és a vaníliarúddal,fűszerkeverékkel felforrósítjuk, majd állandó keverés mellett, vékony sugárban a felolvadt csokoládéra öntjük. Habosra és csomómentesre keverjük.Tejhabosítóval tehetjük igazán tökéletessé. Forrón csészékbe öntve tálaljuk. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://martonjanos.blog.hu/api/trackback/id/tr258173634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása