Kulináris kalandozások a konyhában

Marton János konyhai kalandozásai

Csirkemáj baconbe tekerve

2015. december 22. - privatchef

baconos_csirkemaj_21.JPG

Hozzávalók:

80 dkg csirkemáj
1 csipet só
1 csipet bors
1 dl olívaolaj
30 szelet bacon
15 dkg liszt

A csirkemájakat lecsepegtetjük, ezután baconbe csavarjuk, majd lisztbe megforgatjuk.
Felmelegített serpenyőbe olívaolajat öntünk, és belefektetjük a csirkemájakat.
Sóval és borssal meghintjük, majd lefedjük alufóliával, és egyenletesen sütjük, 4 percig, majd fordítás után, a másik felét is, 4 percig.
Köretnek valamilyen burgonyaköretet javaslok.Burgonyapüré vagy vajas-petrezselymes burgonya.

A bejegyzés trackback címe:

https://martonjanos.blog.hu/api/trackback/id/tr438190014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása