Kulináris kalandozások a konyhában

Marton János konyhai kalandozásai

Kókuszgolyó

2015. december 01. - privatchef

img_6009.JPG

Hozzávalók:

5 dkg kakaó
10 dkg vaj
20 dkg darált dió
20 dkg porcukor
40 dkg darált háztartási keksz
1/2 dl rum
kevés tej
kókuszreszelék
magozott meggybefőtt
Elkészítés:
A kakaót, a vajjal, a darált dióval, a porcukorral és a darált háztartási keksszel össze kell dolgozni a rum és kevés tej segítségével úgy, hogy kemény masszát kapjunk.
Ebből a masszából apró golyókat kell formázni és megforgatni kókuszreszelékben.
A golyók belsejébe lehet tenni kimagozott meggybefőttet, akkor az íze sokkal finomabb.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://martonjanos.blog.hu/api/trackback/id/tr808127394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása