Kulináris kalandozások a konyhában

Marton János konyhai kalandozásai

Ecetes-hagymás virsli saláta

2015. december 30. - privatchef

img_9039.jpg

Hozzávalók:

4 pár virsli
1 csokor snidling
1 csokor petrezselyemzöld
5 kanál ecet(10%)
5 kanál cukor
1 kanál olívaolaj
1 fej hagyma
1 csipet só
1 csipet bors
 
A hagymát karikázzuk fel és szórjuk meg sóval és frissen őröljünk rá borsot.
A zöldfűszereket aprítsuk fel finomra.A cukrot rakjuk bele egy keverőtálba és keverjük ki az ecettel,majd adjuk hozzá az olívaolajat és keverjük bele a zöldfűszereket.Kevés vizet is adjunk hozzá.
Szórjuk bele a hagymát,majd keverjük bele a felkarikázott virslit is.Rakjuk hűtőbe 2-3 órára.
Friss péksütivel kínáljuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://martonjanos.blog.hu/api/trackback/id/tr488210652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása